Villány hotel

Villány hotel szempontjából egyre bővülő kínálattal várja a pihenni vágyó, bort kedvelő vendégeit.

Villány hotel –  Crocus Gere Bor Hotel Resort & Wine Spa ****

A hotel a Villányi borvidék központjában a wellness létesítmények mellett kiváló borokkal gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról. 34 db kényelmes szobába, 4 különböző szobatípussal várják a pihenni vágyó vendégeket.

A wellness részlegen különböző medencék és szaunák, valamint széleskörű masszázs- és egyéb wellness kezelések, többek közt vinoterápiás kezelések is szolgálják a vendégek feltöltődését.

Az elegáns berendezésű szobákban nyugodt pihenésre van lehetőség, míg a Mandula étteremben az ízletes magyar konyha fogásai és a villányi térség legjobb minőségű borai közül válogathatnak a vendégek.

Cím: Villány, Diófás u. 4-12.

https://crocus-hotel.gere.hu/

Villányi hotel – Hotel Ermitage ****

A Bock pincészet szállásadással 1996-ban – 4 szobás panzióként – kezdett foglalkozni, mely a folyamatos fejlesztések és a növekvő borturizmusnak köszönhetően 2013-ra 4 csillagos szállodává vált. Azóta 31 szoba, 2 luxus apartmann, összesen 70 férőhellyel és wellness részleggel várja a bor készítés folyamatára is kíváncsi vendégeket. A feltöltődést széleskörű masszázs- és egyéb wellness kezelések, többek közt vinoterápiás kezelések is szolgálják.

Minden vendég számára díjmentes pincelátogatást kínálnak, ahol a borkészítés fázisait tekinthetik meg. Részesei lehetnek a fantasztikus akusztikájú körpincének is, amely kiváló helyszíne díjátadó ceremóniáknak, esküvői szertartásoknak, különleges hangulatú borkóstolóknak, hangversenyeknek.

A hotel épületében üzemel az Óbor Étterem is, mely egész éves nyitva tartással várja a finom ételek kedvelőit.

Cím: Villány, Batthyány u. 15.

https://bock.hu/

Villány hotel – Hotel Vitis ***

Villány legújabb gyerekbarát szállodája, mely 2016 óta várja a pihenésre vágyó vendégeit 25 db kényelmes szobába, 4 különböző szobatípussal. A szálloda Villány központjától kb. 1 km-re található, csendes, pihenésre alkalmas környezetben.

2017 nyara óta a beltéri finn-, infraszauna, merülő dézsa és relax szoba mellé elkészült a kültéri élmény- és gyerekmedence is, mely így igazi nyári kikapcsolódást biztosít.

Itt igazán részese lehet a hamisítatlan vidéki hangulatnak, melyhez a panorámás borterasz csodálatos kilátást nyújt. Élvezze a házias, helyi ízeket, és a villányi borok színe-javát!

Cím: Villány, Virágos u. 18.

https://hotelvitis.hu/

Címlapkép: Villány hotel (forrás: https://www.booking.com/hotel/hu/vitis-villany.hu.html)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom