Szállás Villány és környéke

Szállás Villány és környéke közelében bőven található és a szállás kínálat is rendkívül széles: a legkülönfélébb szállások várják az ide látogatókat a wellness hoteltől a vendégházakon át egészen a kempingekig.

Villány a hazai borvidékek egyik legismertebb történelmi borvidéke, a Villány-Siklós borvidék egyik központja, a bor városa. Többnyire ezért is nagyon népszerű célpont.

Villány látnivalói már nem csak az őszi – borfesztivál időszakában – népszerűek a turisták körében, hanem egész évben. Hiszen Villány programok tekintetében is egyre több látogatót vonz az évről-évre megrendezésre kerülő fesztiválokra, rendezvényekre. 

Szállás Villány és környéke – látnivalók

Villány már önmagában is rengeteg programot kínál, de Villány és környéke sokkal több lehetőséget kínál, így érdemes több napra érkezni, hogy ne csak a város hangulatába kóstoljunk bele. Villány gyerekkel is számos érdekes, felfedezésre váró látnivalót kínál, melyek felejthetetlen élményekkel gazdagítanak felnőttet, gyereket egyaránt. Ha időnk engedi egy dűlőtúrát is érdemes beiktatni valamelyik borászatnál.  

Szállás Villány és környéke – kínálat Villány

Többféle szálláshely közül válogathatunk, Villány hotel tekintetében kimagaslik, hiszen három szálloda is üzemel a településen, és ezek közül mind wellness szolgáltatásokat is nyújt. Illetve különböző programokkal, kényeztető szolgáltatásokkal várják a vendégeiket. Van, amelyik távolabb esik a központtól és Villány pincesortól, de van, amelyik alatt borpince is látogatható.

Villány panzió tekintetében nagyobb kínálatot biztosít. A panziók között is van, amelyik központibb helyen és van, amelyik távolabb, csendesebb környéken helyezkedik el. Itt is borkóstolásokkal, és egyéb programok széles választékával várják a látogatókat.  Az étkezés szinte mindegyikben alapszolgáltatás.

A legnagyobb kínálat Villány apartman kategóriában található.  A magán szállások általában jól felszereltek, ahol kert is várja a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat. Vannak központi elhelyezkedésű és a borászatokhoz közelebb eső, nyugodtabb, csendesebb környéken található is. Kinek-kinek a saját szempontjainak megfelelően. 

Az őszi Villány borfesztivál igen nagy népszerűségnek örvend, előtte már jó idővel érdemes szállást foglalni, ha biztosra szeretnénk menni!

Szállás kínálat Villánykövesd

A Hotel Cabernet szálloda Villánykövesd falucskában a műemlékvédelem alatt álló pincesor lábánál található csodálatos környezetben.  A hotel 25 db kényelmes szobával várja a pihenni vágyó vendégeit. Emellett kiváló borokkal, élményszüretekkel, disznóvágásokkal, Fekete-hegyi sétatúrákkal, pincebejárásokkal, birtoklátogatásokkal, borvacsorákkal-, és kóstolókkal illetve egyéb programokkal várják az aktív pihenés szerelmeseit.

Az elegáns berendezésű szobákban nyugodt pihenésre van lehetőség, míg a pince étteremben az ízletes magyar konyha fogásai és a villányi térség legjobb minőségű borai közül válogathatnak a vendégek.

Cím: Villánykövesd, Petőfi S. u. 29.

https://hotelcabernet.hu/

További vendégházak Villánykövesden: https://szallas.hu/villanykovesd

A borvidéken Kisharsány és Nagyharsány területén is várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket:

https://szallas.hu/kisharsany

https://szallas.hu/nagyharsany

Szállás kínálat Harkány, Siklós

Villánytól már nagyobb távolságra esik Siklós és Harkány, ahol a történelmi látnivalók és a gyógyfürdő vonzza a turistákat egész évben.

  • Siklóson és Harkányban is a legkülönfélébb szállások várják a vendégeket.
  • Siklósi szálláshelyek: https://szallas.hu/siklos

Címlapkép: Szállás – Villány és környéke (forrás: https://www.ametiszthotel.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom