Borhotel Villány

Borhotel Villány településen kettő is található: a Gere Pincészet Crocus Gere Bor Hotele illetve a Bock családi vállalkozás Hotel Ermitage szállodája. Mindkét hotel remek programokkal, wellness szolgáltatásokkal és természetesen borkóstolásokkal, pincelátogatásokkal várja kedves vendégeit.

Villány és környéke népszerű mind a hazai, mind a külföldi turisták körében. Villány a hazai borvidékek egyik legismertebb történelmi borvidéke.  Érdemes több napra érkezni, hogy minél többet lássunk a vidékből. Szállás Villány és környéke tekintetében pedig bőven kínál lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Borhotel Villány –  Crocus Gere Bor Hotel Resort & Wine Spa ****

Borhotel Villány - Gere Hotel
Borhotel Villány – Gere Hotel (forrás: https://villanyiborvidek.hu/hu/programok/1634_crocus-gere-bor-hotel-ajanlata-a-villanyi-vorosbor-fesztivalon)

A szálloda a Villányi borvidék központjában a wellness létesítmények mellett kiváló borokkal gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról. 34 db kényelmes szobába, 4 különböző szobatípussal várják a pihenni vágyó vendégeket.

A wellness részlegen különböző medencék és szaunák, valamint széleskörű masszázs- és egyéb wellness kezelések, többek közt vinoterápiás kezelések is szolgálják a vendégek feltöltődését.

Az elegáns berendezésű szobákban nyugodt pihenésre van lehetőség, míg a Mandula étteremben az ízletes magyar konyha fogásai és a villányi térség legjobb minőségű borai közül válogathatnak a vendégek.

Cím: Villány, Diófás u. 4-12.

https://crocus-hotel.gere.hu/

Borhotel Villány – Hotel Ermitage ****

Borhotel Villány - Hotel Ermitage
Borhotel Villány – Hotel Ermitage

A Bock pincészet szállásadással 1996-ban – 4 szobás panzióként – kezdett foglalkozni, mely a folyamatos fejlesztések és a növekvő borturizmusnak köszönhetően 2013-ra 4 csillagos szállodává vált. Azóta 31 szoba, 2 luxus apartmann, összesen 70 férőhellyel és wellness részleggel várja a bor készítés folyamatára is kíváncsi vendégeket. A feltöltődést széleskörű masszázs- és egyéb wellness kezelések, többek közt vinoterápiás kezelések is szolgálják.

Minden vendég számára díjmentes pincelátogatást kínálnak, ahol a borkészítés fázisait tekinthetik meg. Részesei lehetnek a fantasztikus akusztikájú körpincének is, amely kiváló helyszíne díjátadó ceremóniáknak, esküvői szertartásoknak, különleges hangulatú borkóstolóknak, hangversenyeknek.

A hotel épületében üzemel az Óbor Étterem is, mely egész éves nyitva tartással várja a finom ételek kedvelőit.

Cím: Villány, Batthyány u. 15.

https://bock.hu/

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom